Home/Collega’s vertellen/Amber – Juridisch secretaresse

AMBER

AMBER (JURIDISCH SECRETARESSE) VERTELT:

WAT MAAKT WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN ZO LEUK?

Het werken bij Dommerholt Advocaten is leuk door mijn functie als juridisch secretaresse en mijn collega’s! Als juridisch secretaresse vervul ik een ‘dienstverlenende’-rol, waardoor ik constant bezig ben met dingen uitzoeken, organiseren en regelen. Geen dag is bij ons op kantoor hetzelfde en daardoor verveel ik mij nooit.

Ik vind het leuk dat ik in mijn functie onze advocaten kan ondersteunen. De advocaten bij Dommerholt Advocaten betrekken mij actief bij hun werk, waardoor ik het gevoel heb dat mijn functie verder gaat dan alleen ‘juridisch secretaresse’. Daarnaast heb ik ook fijne en toegankelijke collega’s. Het is altijd erg gezellig op kantoor en iedereen is oprecht in elkaar geïnteresseerd!

WAT IS VOOR JOU TYPISCH DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Bij Dommerholt Advocaten hangt er een goede (gezellige) sfeer en ik word als juridisch secretaresse bij veel dossiers betrokken. Mijn collega’s vinden het leuk om mij de juridische aspecten uit te leggen, waardoor ik juridische zaken beter begrijp. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik mijn werk als juridisch secretaresse nog efficiënter kan uitoefenen.

Ik waardeer het enorm dat mijn collega’s mij op deze manier willen helpen. Bij alle collega’s staat letterlijk en figuurlijk de deur altijd open, waardoor je makkelijk bij elkaar naar binnenloopt. Dat is voor mij typisch Dommerholt Advocaten!

HOE ZIET JOUW GEMIDDELDE WERKDAG ER EIGENLIJK UIT?

Dat wisselt enorm per dag, eigenlijk is geen dag hetzelfde! Ik start in ieder geval met een heerlijke kop koffie en richt mij dan eerst op de post van de advocaten. Verder werken we bij Dommerholt Advocaten met digitale dossiers waarin we alles verwerken, houden we roloverzichten bij en dienen we processtukken in. Met alle secretaresses hebben we één mailbox waar we uit werken. Zo weten we wie wat aan het doen is en of we elkaar kunnen helpen.

WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

Dat ik bij Dommerholt Advocaten werk! Een jaar geleden besloot ik mijn baan in de zorg op te zeggen en kon ik bij Dommerholt Advocaten aan de slag als juridisch secretaresse. Ik had totaal geen ervaring in deze sector, dus ik ben ontzettend blij dat Dommerholt Advocaten mij de kans heeft gegeven om iets te doen waar ik écht plezier in heb. Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe dingen mogen leren, waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Deel dit verhaal met anderen: