Open sollicitatie

Zie jij Dommerholt Advocaten als jouw toekomstige werkgever, maar zijn er momenteel geen openstaande vacatures die aansluiten op jouw opleiding, CV en/of wensen, stuur ons dan jouw open sollicitatie toe. We komen graag met jou in contact om te kijken of er toch mogelijkheden zijn.

3 vestigingen!

Vanuit onze 3 vestigingen bereiken wij heel Noordoost-Nederland. ZWOLLE | APELDOORN | HEERENVEEN

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV digitaal naar ons toe. Wij zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en respecteren de termijnen van de AVG wetgeving.

Reactie

Na verzending van jouw sollicitatie ontvang je een bevestiging van ons. Wij reageren altijd zo snel mogelijk inhoudelijk op jouw sollicitatie.

Stuur via onderstaand formulier jouw sollicitatie naar ons toe!


Collega aan het woord

Roswitha Edema – Advocaat Arbeidsrecht

Waarom ben je voor Dommerholt Advocaten gaan werken?
Na mijn afstuderen in 1986 (RUG) heb ik eerst als jurist gewerkt bij een ziektekostenverzekeraar. Na de geboorte van onze kinderen heb ik een aantal jaren advieswerk gedaan en les gegeven aan makelaars in opleiding. Nadat de jongste van de drie kinderen naar de basisschool ging, was voor mij de tijd rijp om te gaan doen wat ik eigenlijk het liefste wilde: advocatuur. Ik kwam toen in contact met Dommerholt Advocaten, waar ik na een korte “snuffelstage” als advocaat-stagiair kon beginnen. Na mijn stage ben ik daar altijd gebleven. Het aantrekkelijke van Dommerholt Advocaten is de open sfeer, het lef om buiten de gebaande paden te treden (zoals het aannemen van een advocaat-stagiair die niet vers van de universiteit afkomstig was en ook echt geen 25 meer was), de onderlinge collegialiteit en de ambitie van kantoor om praktisch en doelgericht cliënten bij te staan met behoud van een hoge kwaliteit van juridische dienstverlening. Een fijn kantoor om voor te werken!

Wat houdt jou bezig in je vrije tijd?
Naast mijn werk studeer ik Kunstgeschiedenis aan de UU. Ik ben in de afrondende fase daarvan. In 2017 heb ik in het kader van mijn MA stage gelopen bij het Rijksmuseum, waarvoor ik van mijn kantoor een sabbatical kreeg van 3 maanden. Natuurlijk een enorme kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Verder ben ik plaatsvervangend proefpersonenlid van de METC (Medisch-ethische toetsingscommissie) van het UMC Utrecht. Ik maak verder deel uit van diverse netwerkclubs. Voor zover er daarnaast nog tijd over is, kook ik graag, lees ik veel en reis ik graag. Zeilen is ook een hobby, elk jaar trekken we naar Friesland, waar we vanuit het mooiste huisje in Heeg met een zeilboot de Friese meren bevaren, heerlijk om dat te doen.