Home/Over ons

DOMMERHOLT ADVOCATEN

Dé juridische sparringpartner voor ondernemers

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen. Met onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt.

ONZE PASSIE IS DEZELFDE MISSIE

Procedures winnen is ons vak, maar wij adviseren liever om procedures te voorkomen. Dat is de passie van onze mensen, de passie van onze organisatie. Wij willen samenwerken en anticiperen zodat onze klanten kunnen excelleren.

FIJN WERKEN IS FIJN LEVEN

En omdat iedereen bij Dommerholt Advocaten gedurende zijn of haar carrière een groot deel van de tijd op het werk doorbrengt, vinden wij dat werken bij Dommerholt Advocaten moet bijdragen aan je kwaliteit van leven. Met leuke uitjes, gezamenlijke lunches en de wekelijkse kantoorborrel zorgen we dat er naast een goede professionele sfeer, ruimte is voor de sociale kant van de samenwerking.

DRIE VESTIGINGEN, ÉÉN TEAM

Het is prettig werken bij Dommerholt Advocaten. We werken op verschillende vestigingen, maar zijn één team. We stellen ons open en informeel op naar elkaar en naar de klant. De sfeer ademt betrokkenheid en ook onze panden hebben een laagdrempelige uitstraling en zijn warm ingericht.

Onze mensen creëren dagelijks meerwaarde door onze uitgesproken identiteit te koppelen aan de verschillende specialismen en branchespecifieke kennis. Hierdoor zorgen we er met elkaar voor dat wij op een zeer effectieve manier de juridische belangen van onze klanten behartigen en zij de focus kunnen houden op hun business.

Wil je meer over ons weten? Klik hier voor dommerholt.nl.

ONZE MERKWAARDEN

Bij Dommerholt Advocaten hebben we vier merkwaarden.
Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat we beloven aan onze klanten.

#1

GEDURFD

Met hetzelfde zijn heeft nog nooit iemand een prijs gewonnen. Met onze out-of-the box benadering, durven en willen wij zoveel mogelijk anders denken én doen.

#2

GEEN DREMPELS

Samen met onze klant staan wij zij-aan-zij; gelijkwaardig, persoonlijk en bereikbaar als de klant ons nodig heeft.

#3

KLANTFOCUS

Wij verliezen onze klant niet uit het oog. Onze oprechte interesse maakt dat wij de klant en zijn organisatie goed kennen. Om de klant dé oplossing te bieden waarnaar hij op zoek is, zetten wij alles op alles om dit te bereiken.

#4

TREFFEND EN DUS NUTTIG

Wij zijn to the point: kort als het kan, uitgebreid als het moet en altijd krachtig én duidelijk.

ONS VERHAAL

JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op