Home/Over ons

DOMMERHOLT ADVOCATEN

Dé juridische sparringpartner voor ondernemers

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen. Met onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt.

ONZE PASSIE IS DEZELFDE MISSIE

Procedures winnen is ons vak, maar wij adviseren liever om procedures te voorkomen. Dat is de passie van onze mensen, de passie van onze organisatie. Wij willen samenwerken en anticiperen zodat onze klanten kunnen excelleren.

FIJN WERKEN IS FIJN LEVEN

En omdat iedereen bij Dommerholt Advocaten gedurende zijn of haar carrière een groot deel van de tijd op het werk doorbrengt, vinden wij dat werken bij Dommerholt Advocaten moet bijdragen aan je kwaliteit van leven. Met leuke uitjes, gezamenlijke lunches en de wekelijkse kantoorborrel zorgen we dat er naast een goede professionele sfeer, ruimte is voor de sociale kant van de samenwerking.

DRIE VESTIGINGEN, ÉÉN TEAM

Het is prettig werken bij Dommerholt Advocaten. We werken op verschillende vestigingen, maar zijn één team. We stellen ons open en informeel op naar elkaar en naar de klant. De sfeer ademt betrokkenheid en ook onze panden hebben een laagdrempelige uitstraling en zijn warm ingericht.

Onze mensen creëren dagelijks meerwaarde door onze uitgesproken identiteit te koppelen aan de verschillende specialismen en branchespecifieke kennis. Hierdoor zorgen we er met elkaar voor dat wij op een zeer effectieve manier de juridische belangen van onze klanten behartigen en zij de focus kunnen houden op hun business.

Wil je meer over ons weten? Klik hier voor dommerholt.nl.

ONZE KERNWAARDEN

Bij Dommerholt Advocaten kennen we vier kernwaarden. Deze vier kernwaarden zijn de idealen van onze organisatie. De gemene deler, onze identiteit en de basis voor ons dagelijks beleid. Wat we naar buiten willen uitdragen, zo zijn we zelf ook echt. Daarom is er een duidelijke link met onze merkwaarden (waar we voor staan en wat we beloven aan onze klanten).

Dit zijn wij, dit is #teamdommerholt. Iedere collega geeft hier op zijn of haar eigen manier invulling aan en daar zijn we trots op!

#1

GEDURFD

Als collega’s zijn wij trots dat we écht onszelf durven te zijn. Door iedere dag een beetje beter te willen zijn dan gisteren, is het zetten van een stapje extra vanzelfsprekend. Wij verrassen, inspireren en motiveren elkaar. Wij zijn een team dat weloverwogen afstemt en vooral doet!

#2

GEEN DREMPELS

Doordat onze deuren letterlijk en figuurlijk altijd open staan, lopen we gemakkelijk bij elkaar naar binnen. En dat kan ook, want iedereen in ons team is evenveel waard. Omdat we geen drempels ervaren, voelt ons team als een écht team met dezelfde dagelijkse missie en droom.

#3

KLANTFOCUS

Onze klantfocus is pas scherp als wij elkaar niet uit het oog verliezen. Oprechte aandacht maakt dat we elkaar begrijpen en aanvoelen. Onze interne samenwerking is eerlijk en doelgericht. Wij vieren successen en geven elkaar het podium. Dat maakt ons een sterk #teamdommerholt.

#4

TREFFEND EN DUS NUTTIG

Onze communicatie naar elkaar is kort als het kan en uitgebreid als het moet. Alles wat we doen, doen we goed en anders doen we het niet. Met dit uitgangspunt houden we de focus op ons doel: meerwaarde creëren voor onze klant. Dat is onze passie en zó blijven we trots op elkaar, op ons team en op ons merk.

ONS VERHAAL

JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op