Home/Collega’s vertellen/Mirella – Advocaat

MIRELLA

MIRELLA (ADVOCAAT) VERTELT:

JE BENT AL 11 JAAR WERKZAAM BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN. HOE BEN JE DESTIJDS BIJ ONS TERECHT GEKOMEN?

Nadat ik 5 jaar had gewerkt bij een ander leuk advocatenkantoor, heb ik een uitstap gemaakt naar het (bancaire) bedrijfsleven. Een periode waarin ik veel heb geleerd en ook veel plezier heb gehad. Toch trok de advocatuur mij weer aan en ben ik terecht gekomen bij Dommerholt Advocaten: een warm bad met een fijn team, mooie klanten en interessante zaken.

JE BENT EEN BEKEND GEZICHT IN (ONDER ANDERE) HET GEZONDHEIDSRECHT. WAT MAAKT DIT RECHTSGEBIED ZO INTERESSANT?

Het gezondheidsrecht laat veel rechtsgebieden, waaronder mijn (andere) grote liefde het ondernemingsrecht, samenkomen. Dat maakt het gezondheidsrecht veelzijdig, interessant en natuurlijk uitdagend. Tel daarbij onze mooie gezondheidsrecht klanten op en het is helemaal duidelijk waarom het zo interessant is!

JE BENT ADVOCAAT ÉN MOEDER. HOE ZORG JE ERVOOR DAT JE ALLE BALLEN HOOG HOUDT?

Naast dat ik veel energie haal uit mijn werk, haal ik dit ook uit mijn mooie gezin. Natuurlijk is het soms even puzzelen, maar door mijn topman en door het blijven genieten van mijn werk, houd ik alle ballen hoog.

JE BENT OOK JURIST BIJ VILLA JOEP. KAN JE DAAR WAT MEER OVER VERTELLEN?

Onze zoon Cas heeft nierkanker gehad. Na zijn zware strijd wilde ik graag vanuit mijn eigen kracht wat bijdragen aan de strijd tegen kinderkanker en zo kwam ik bij Villa Joep terecht. Villa Joep is een hele mooi organisatie, 100% van de donaties gaat naar neuroblastoom onderzoek om deze nare ziekte de wereld uit te krijgen. Daarnaast maakt Villa Joep zich sterk voor alle families die te maken krijgen met een kind met neuroblastoom. Een heel mooi initiatief waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen.

WELKE DROOM WIL JE ALTIJD NOG EEN KEER LATEN UITKOMEN?

Moeilijke vraag… ik wil nog zoveel… Maar in ieder geval wil ik me blijven ontwikkelen en specialiseren in het ondernemingsrecht, gezondheidsrecht en insolventierecht en samen met onze klanten en #teamdommerholt tot goede samenwerkingen en oplossingen komen.