WIE ZIJN WIJ

ALS KANTOOR, MERK EN MENS

WIE WIJ ZIJN

Als kantoor, merk en mens

DÉ JURIDISCH SPARRINGPARTNER VOOR ONDERNEMERS

Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen, bij de klant op kantoor of (via beeld) vanuit huis, adviseren en ondersteunen we dagelijks ondernemers en instellingen over en bij al hun juridische vraagstukken. Want… wij vinden dat iedere onderneming en instelling een juridisch sparringpartner verdient! Met een brede en specialistische kennis van de markt en verschillende rechtsgebieden hebben we alle specialismen voor de zakelijke markt in huis.

Procedures winnen hoort bij ons vak, maar we adviseren liever om procedures waar kan te voorkomen. Dat is de passie van onze mensen, de passie van onze organisatie. Wij willen samenwerken en anticiperen zodat onze klanten kunnen excelleren.

45 jaar ervaring

11 expertises

20 ondersteuners

3 vestigingen

30 advocaten

45 jaar ervaring

11 expertises

20 ondersteuners

3 vestigingen

30 advocaten

WAAROM ONZE COLLEGA’S VOOR DOMMERHOLT ADVOCATEN KIEZEN

Hoge juridische kwaliteit

Dagelijks komen er bij ons op kantoor grote- en kleine dossiers voorbij. We werken voor zeer uiteenlopende, interessante klanten en zetten alles op alles om voor onze klant tot het beste resultaat te komen.

Gezonde werk-privé balans

Werken moet bijdragen aan de kwaliteit van leven. Met leuke uitjes, gezamenlijke lunches en de wekelijkse kantoorborrel zorgen we dat er naast een goede professionele sfeer, ruimte is voor de sociale kant van de samenwerking.

Oprechte interesse

Bij ons staat letterlijk en figuurlijk de deur altijd open. We stellen ons open en informeel naar elkaar op en hebben een oprechte interesse in elkaar en elkaars (privé)leven.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Daarom krijg je van ons alle ruimte en het vertrouwen om dát aan te pakken wat jij aankunt. Je leert het meeste door het gewoon te doen!

DE MENS ACHTER #TEAMDOMMERHOLT

Bij Dommerholt Advocaten kennen we vier kernwaarden. Deze vier kernwaarden zijn de idealen van onze organisatie. De gemene deler, onze identiteit en de basis voor ons dagelijks beleid. Wat we naar buiten willen uitdragen, zo zijn we zelf ook echt. Daarom is er een duidelijke link met onze merkwaarden (waar we voor staan en wat we beloven aan onze klanten).

Dit zijn wij, dit is #teamdommerholt. Iedere collega geeft hier op zijn of haar eigen manier invulling aan en daar zijn we trots op!

“WIJ BELOVEN HAARSCHERPE JURIDISCHE OPLOSSINGEN EN ADVIEZEN, ZODAT ONDERNEMERS FOCUS KUNNEN HOUDEN OP HUN BUSINESS EN KUNNEN DOEN WAT HEN ÉCHT GELUKKIG MAAKT: ONDERNEMEN!”

#TEAMDOMMERHOLT

DIT ZIJN ONZE VIER KERNWAARDEN

GEDURFD

Als collega’s zijn wij trots dat we écht onszelf durven te zijn. Door iedere dag een beetje beter te willen zijn dan gisteren, is het zetten van een stapje extra vanzelfsprekend. Wij verrassen, inspireren en motiveren elkaar. Wij zijn een team dat weloverwogen afstemt en vooral doet!

GEEN DREMPELS

Doordat onze deuren letterlijk en figuurlijk altijd open staan, lopen we gemakkelijk bij elkaar naar binnen. En dat kan ook, want iedereen in ons team is evenveel waard. Omdat we geen drempels ervaren, voelt ons team als een écht team met dezelfde dagelijkse missie en droom.

KLANTFOCUS

Onze klantfocus is pas scherp als wij elkaar niet uit het oog verliezen. Oprechte aandacht maakt dat we elkaar begrijpen en aanvoelen. Onze interne samenwerking is eerlijk en doelgericht. Wij vieren successen en geven elkaar het podium. Dat maakt ons een sterk #teamdommerholt.

TREFFEND EN DUS NUTTIG

Onze communicatie naar elkaar is kort als het kan en uitgebreid als het moet. Alles wat we doen, doen we goed en anders doen we het niet. Met dit uitgangspunt houden we de focus op ons doel: meerwaarde creëren voor onze klant. Dat is onze passie en zó blijven we trots op elkaar, op ons team en op ons merk.

JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA’S

Wat heerlijk cliché, maar wat bij ons echt waar is, is dat ons merk wordt gevormd door iedereen die bij Dommerholt Advocaten werkt. Binnen ons team kan én wil niemand als eilandje functioneren en niemand kan én wil in z’n uppie juridisch advies leveren aan onze klanten.

Hoewel niet iedere collega zichtbaar is voor de klant, zorgen we er intern wel voor dat alle expertise intern zó ingezet wordt dat de klant de best passende juridische ondersteuning krijgt. En… natuurlijk het liefst een beetje meer en beter dan de klant verwacht. Maak kennis met jouw toekomstige collega’s!

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR afdeling.

038 427 20 20
Neem contact met ons op

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op