Home/Collega’s vertellen/Dé plek waar je jezelf kunt én mag zijn

DÉ PLEK WAAR JE JEZELF KUNT ÉN MAG ZIJN

RINA (JURIDISCH SECRETARESSE) VERTELT:

Dat ik deel mag uitmaken van #teamdommerholt, daar ben ik trots op! Voor mij is Dommerholt Advocaten als thuiskomen. Van 2008 tot 2011 mocht ik ook al bij Dommerholt Advocaten werken en het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want in 2019 maakte ik een ‘comeback’. Er is mij destijds vaak gevraagd….maar waarom? Dat vond ik een rare vraag, want waarom niet?

Dommerholt Advocaten betekent voor mij meer dan een werkplek. Voor mij betekent het een plek waar je helemaal jezelf kunt én mag zijn. Waar er oog is voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor mij als mens. En dat is zoveel waard!

De feestjes en activiteiten van Dommerholt Advocaten zijn vaak memorabel, waar plezier voorop staat en de voor- én napret minstens zo leuk zijn. Zo in de loop der jaren zijn de verhalen steeds smeuïger geworden, maar die verhalen en herinneringen leveren nog steeds heerlijke koffiemomenten, lunches en borrels op.

Maar als ik één ding mag noemen wat Dommerholt Advocaten mij persoonlijk heeft opgeleverd, dan zijn dat twee hele waardevolle vriendschappen. Als je in je werk vriendschap met elkaar kan én mag combineren, dan voel ik mij een bevoorrecht mens.