STUDENTEN

Jouw stage bij #teamdommerholt

Bij Dommerholt Advocaten worden studenten met veel aandacht en zorg begeleid. Alle verworven kennis kan tijdens een stage worden gekoppeld aan de praktijk. Als student leer je een organisatie pas echt kennen als je alle collega’s kent, een goed beeld hebt van alle afdelingen en weet welke werkzaamheden waar én waarom precies worden uitgevoerd. We geven studenten daarom graag een kijkje bij ons in de keuken.

STUDENT-STAGE ADVOCATUUR

Talentvolle WO-rechtenstudenten krijgen de kans om voor een periode van 6 tot 8 weken kennis te maken met de praktijk. Tijdens deze periode word je als student met aandacht en veel enthousiasme begeleid door één van onze ervaren advocaten die jou zal betrekken bij zijn of haar werkzaamheden en jou daardoor de mogelijkheid geeft om alles binnen het juridische vak te ontdekken. Je zal verschillende rechtszittingen en processtukken voorbereiden en uiteraard ook aanwezig zijn bij de zittingen. Daarnaast woon je gesprekken met klanten bij en neem je deel aan de teambesprekingen. Ten slotte ben je natuurlijk welkom bij de wekelijkse kantoorborrels op donderdagmiddag en andere personeelsuitjes. We houden rekening met jouw voorkeur in rechtsgebied zodat je dát leert en meemaakt wat voor jou belangrijk is.

HBO-STAGE

Dommerholt Advocaten biedt HBO-studenten verschillende mogelijkheden aan voor een uitdagende stageplek. Als HBO-stagiair ben je werkzaam op één van onze afdelingen en word je begeleid door je collega’s. Je ondersteunt, helpt en denkt mee bij de lopende werkzaamheden in het betreffende vakgebied en krijgt een unieke kijk in de advocatenwereld. De sfeer bij Dommerholt Advocaten kenmerkt zich door een open en informele stijl waardoor je als stagiair als volwaardig medewerker wordt behandeld. Je krijgt de kans om werkzaamheden te verrichten waarbij je jezelf op inhoudelijk én op persoonlijk vlak optimaal kan ontwikkelen en een reëel beeld krijgt van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. De duur van de stage kan onderling met ons worden afgestemd.

HBO-STAGE

Dommerholt Advocaten biedt HBO-studenten verschillende mogelijkheden aan voor een uitdagende stageplek. Als HBO-stagiair ben je werkzaam op één van onze afdelingen en word je uitgebreid begeleid door je collega’s. Je ondersteunt, helpt en denkt mee bij de lopende werkzaamheden in het betreffende vakgebied en krijgt een unieke kijk in de advocatenwereld. De sfeer bij Dommerholt Advocaten kenmerkt zich door een open en informele stijl waardoor je als stagiair als volwaardig medewerker wordt behandeld. Je krijgt de kans om werkzaamheden te verrichten waarbij je jezelf op inhoudelijk én op persoonlijk vlak optimaal kan ontwikkelen en een reëel beeld krijgt van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. De duur van de stage kan onderling met ons worden afgestemd.

“Vanaf moment één had ik een fijn gevoel bij dit advocatenkantoor. Ik werd open ontvangen en heb de eerste week gelijk kennis gemaakt met alle collega’s die hier ook uitgebreid de tijd voor namen. Ik hoef niet bang te zijn om fouten te maken of vragen te stellen, want iedereen staat klaar om je te helpen. De sfeer binnen dit kantoor is informeel en de deuren staan altijd open. Doordat we elke dag gezamenlijk lunchen blijf je met iedereen in contact en blijf je op de hoogte van alles wat er speelt.”

Esther Straat, Stagiair human resource management | Februari 2020 - juli 2020

“Als student bij Dommerholt Advocaten word ik gezien als een volwaardige collega; ze maken geen onderscheid tussen mij en een collega die er al 20 jaar werkt. Binnen no-time voelde ik mij helemaal thuis! Ik krijg als student ontzettend veel ruimte om dingen te leren die ik belangrijk vind. Voor hulp, raad of vragen kan ik bij iedere collega terecht; alle deuren staan letterlijk open. En dan heb ik het niet eens gehad over de super gezellige (wekelijkse) borrels en andere spontane, leuke activiteiten die regelmatig worden georganiseerd bij dit advocatenkantoor. Laagdrempelig, dat is voor mij typisch Dommerholt Advocaten!”

Danil Cherbakov, Stagiair human resource management | September 2020 - februari 2021

MBO-STAGE

Bij Dommerholt Advocaten geven we jonge talenten de kans om te ervaren hoe het er binnen ons kantoor aan toe gaat. Op onze ICT-afdeling en het secretariaat zijn stagiaires van harte welkom. Voor hardwerkende studenten die op dit moment een MBO-opleiding volgen en op zoek zijn naar een uitdagende stageplek is Dommerholt Advocaten dé plek om je als student te ontwikkelen. De duur van de stage kan onderling met ons worden afgestemd.

Ben jij nieuwsgierig geworden en ben jij van mening dat jij de student bent waar wij naar op zoek zijn? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer direct op onze vacaturepagina!

Is er op dit moment geen passende stageplek beschikbaar? Een open sollicitatie kan altijd. Wij maken graag kennis en kijken wat de mogelijkheden zijn.

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

085 070 34 85
Neem contact met ons op