Home/Collega’s vertellen/Drie vestigingen, één #teamdommerholt

DRIE VESTIGINGEN, ÉÉN #TEAMDOMMERHOLT

MAARTEN (ADVOCAAT) VERTELT:

Van de afgelopen 45 jaar heb ik zelf in ieder geval (en gelukkig?) de afgelopen vier jaar mogen meemaken. Ik heb een stuk minder sappige verhalen te vertellen dan onze oudere collega’s, maar het voelt voor mij alsof ik hier al minstens tien jaar werk. En dat bedoel ik positief. Ik hoop er in ieder geval nog vele jaren aan vast te plakken!

Wat ik het mooiste vind aan de afgelopen jaren is dat we zijn begonnen met het maken van nieuwe herinneringen en een ontzettend gaaf teamgevoel hebben gecreëerd. We hebben veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen en hebben een prachtig #teamdommerholt opgebouwd. Ik ben trots daar onderdeel van uit te maken. We hebben een mooie kring van klanten waar ik elke dag volle bak en met plezier voor aan de slag ga.

Het typeert Dommerholt Advocaten al jaren dat collega’s altijd voor elkaar klaar staan, zowel zakelijk als privé. Niet alleen als het goed gaat of er een feestje te vieren is (wat ook heel belangrijk is!), maar ook als er een traan wordt gelaten. Oprechte interesse in het wel en wee van de ander. Dat vind ik mooi om te zien.

Een gebeurtenis die ik nooit zal vergeten was mijn eerste kantooruitje (weekendje Scheveningen). Met een leuk feestje op het strand en in de kroeg leer je hele leuke kanten van je collega’s kennen. Dit jaar bestaan we 45 jaar en ben ik zelf lid van de jubileumcommissie. Reken maar dat we, als het weer kan, dat feestje nog eens dunnetjes over gaan doen!