Home/Vacatures oud

VACATURES

Of je nu aan de slag gaat als advocaat, in een ondersteunende juridische functie of als medewerker op een stafafdeling: plezier in je werk staat bij Dommerholt Advocaten voorop. We werken hard én maken tijd voor ontspanning. Maar uiteindelijk willen we het beste resultaat voor onze klanten. We zijn daarom klantgericht en resultaatgericht. Natuurlijk kan dat alleen als we goed samenwerken met elkaar, als organisatie, als team en als collega’s.

IEDERE DAG EEN BEETJE BETER DAN GISTEREN

Dat willen én zijn wij als advocatenkantoor en als onderdeel van ons kantoor wil jij dat ook in jouw werk én persoonlijke ontwikkeling terugzien. Iedere dag leren en kijken hoe iets beter kan, is jouw tweede natuur. Bezig zijn met groei en ontwikkeling van jezelf én je collega’s is iets wat jij ziet als een onderdeel van je werk. Initiatief nemen en plezier in je werk hebben, zijn daarbij de normaalste zaak van de wereld. Niet voor niets is de visie van Dommerholt Advocaten op haar medewerkers:

“De mensen die bij ons werken kunnen zichzelf zijn en nemen initiatief, waarbij persoonlijke groei en plezier in het werk centraal staan”.

Denk je dat jij je thuis voelt in onze organisatie, kijk dan hieronder naar onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie.

ADVOCAAT BOUWRECHT
ZWOLLE

Heb jij veel bouwrechtelijke kennis in huis? Geniet jij ervan om bezig te zijn met meerdere juridische aspecten binnen een casus en zorg jij er altijd voor dat je verder denkt dan de klant van je vraagt? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Bekijk de vacature

ADVOCAAT-STAGIAIR ONDERNEMINGSRECHT ZWOLLE

Werk jij graag met én voor ondernemers? En geniet jij er ook zo van om in je werk net even anders te denken en te doen? Dan is de functie advocaat-stagiair voor ons kantoor in Zwolle jou op het lijf geschreven!

Bekijk de vacature

ADVOCAAT-STAGIAIR ONDERNEMINGSRECHT, FAILLISSEMENTSRECHT & IT-RECHT
HEERENVEEN

Werk jij graag met én voor ondernemers? En wil jij je tijdens jouw advocaat-stage op verschillende rechtsgebieden ontwikkelen? Dan is de functie advocaat-stagiair voor ons kantoor in Heerenveen jou op het lijf geschreven!

Bekijk de vacature

ADVOCAAT STAGIAIR BESTUURSRECHT HEERENVEEN

Geniet jij er ook zo van om in je werk net even anders te denken en te doen? Is het voor jou meer dan logisch om altijd dat extra stapje voor je klant te zetten? En heb jij een passie voor bestuursrechtelijke vragen? Dan is dit misschien jouw toekomstige baan!

Bekijk de vacature

MEEWERKSTAGE ONLINE MARKETINGCOMMUNICATIE ZWOLLE

Gaat jouw hart sneller kloppen van het woord ‘online’? En word jij gelukkig van het bedenken én uitwerken van aansprekende content om zo keer op keer de juiste doelgroep te bereiken? Dan is deze stage op ons kantoor in Zwolle wat voor jou!

Bekijk de vacature

ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT (ERVAREN) ZWOLLE

Ben jij ervaren in het begeleiden van overnames, samenwerkingen, aandeelhoudersgeschillen of het opstellen van overeenkomsten? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan! Op ons kantoor in Zwolle hebben we plek vrij voor een ervaren ondernemingsrecht advocaat.

Bekijk de vacature

ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT EN FAILLISSEMENTSRECHT HEERENVEEN

Is het begeleiden van een faillissement en/of overname hetgeen waar jij harder voor gaat lopen? En is het opstellen van een overeenkomst jou niet vreemd? Dit is jouw uitgesproken kans!

Bekijk de vacature

ADVOCAAT ARBEIDSRECHT / SOCIAALZEKERHEIDSRECHT – ZWOLLE

Ben jij dé arbeidsrecht specialist die iedere ondernemer als juridisch sparringpartner aan zich wil binden? En heb jij ook nog eens een passie voor het sociaal zekerheidsrecht? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Bekijk de vacature

STUDENT STAGE RECHTEN

Talentvolle rechtenstudenten krijgen de kans om voor een periode van 6 tot 8 weken kennis te maken met de praktijk. Tijdens deze periode krijg jij de mogelijkheid om alles te ontdekken.

Bekijk de vacature

OPEN SOLLICITATIE

Zie jij Dommerholt Advocaten als jouw toekomstige werkgever, maar zijn er momenteel geen openstaande vacatures die aansluiten op jouw opleiding, CV en/of wensen? Stuur ons dan jouw open sollicitatie toe.

Solliciteer direct

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op

VRAGEN OVER WERKEN BIJ DOMMERHOLT ADVOCATEN?

Neem dan contact op met onze HR-manager Floor.

06 83 94 74 95
Neem contact met ons op